Geplaatst op: 18 november 2019

Verras de sint met een mooie kleurplaat!

Vanaf 16 november is de Sint weer in het land. Dat zorgt waarschijnlijk voor een hele hoop gezelligheid. Wil jij de Sint verrassen met een mooie kleurplaat? Doe dan mee met de Sinterklaasactie op de markt en kleur dan de kleurplaat die je vanaf volgende week op de markt ontvangt of download de kleurplaat hier.

Kleur deze zo mooi als je kunt of kom gezellig kleuren in het Sinthuis op 20, 23, 27, 30 november en 4 december van 13:30 tot 16:30! Bij het Sinthuis (Oude Raadhuis) en op het bruggetje naast Bakker van Luyk staan inleverbussen voor je kleurplaat.

Woensdag 27 november om 16:00 komen Sinterklaas en zijn pieten namelijk naar de markt om de prijs uit te reiken voor de mooiste kleurplaat, op het bruggetje naar het Peperstraatje.

Ook kunnen kleine marktbezoekers op 4 december pannenkoeken versieren met limonade erbij voor €5 per kind bij restaurant de Heeren van Beijerland! Sinterklaas en zwarte piet zullen daar ook naartoe komen en reiken om 16:00 nóg twee prijzen uit voor de mooiste kleurplaten! Aan de kleurplaat zit een scheurstookje, bewaar dat strookje als je pannenkoeken wilt versieren van 13:00 tot 16:00.

Veel plezier met kleuren!

Download hier de kleurplaat!

Deel op Facebook Verstuur per mail